Αστέρας Τρίπολης : “Λιφτινγκ” στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες στην Αρκαδία, όπως και στα περισσότερα μέρη της Ελληνικής επικράτειας, οι εργασίες συντήρησης με κάποιες προσθήκες σε ορισμένες περιπτώσεις συνεχίζονται εντατικά αυτές τις μέρες στο γήπεδο της Τρίπολης.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες τόσο στους ποδοσφαιριστές του κλαμπ όσο και στους φιλάθλους της ομάδας και γι’ αυτό φροντίζουν το «σπίτι» των Αρκάδων να βρίσκεται στην βέλτιστη δυνατή κατάσταση.

Μετά τον Εμμανουηλίδη, ακολουθεί ο Κιάκος

Στο μεταξύ μετά τον Εμμανουηλίδη ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε αναζήτηση κι άλλων παικτών που θα τονώσουν το Ελληνικό “στοιχείο” στην ομάδα κάτι που με βάση τις αντιδράσεις των φιλάθλων φαίνεται πως έχει θετικό αντίκτυπο!

Επόμενος παίκτης που θα φορέσει την φανέλα της ομάδας του Μοριά θα είναι εκτός απροόπτου ο Τάσος Κιάκος

Keywords
Τυχαία Θέματα