Ακόμη βάζει γκολ η Παρί...(video)

Αποτελεσματική και ιδιαίτερα παραγωγική, όπως σε όλα τη σεζόν, η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε 8 γκολ απέναντι στη Ντιζόν την οποία και νίκησε με 8-0 στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του Σαμπιονά.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τέσσερις ευκαιρίες και σκόραραν σε όλες στο πρώτο ημίχρονο. Άνοιξαν το σκορ με υπέροχη έμπνευση και εκτέλεση του Ντι Μαρία στο 4ο λεπτό. Πέτυχαν το 2-0 στο 15' όταν ο ίδιος παίκτης μετά από προσπάθεια του Νεϊμάρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία
και διαμόρφωσε το 3-0 με τον Έντισον Καβάνι στο 21'.

Με αυτό το γκολ μάλιστα ο Καβάνι έγραψε ιστορία φτάνοντας τα 156 γκολ με τη φανέλα του συλλόγου και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Το 4--0 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε με εκτέλεση φάουλ ο Νεϊμάρ, σκοράροντας για 12η φορά στη σεζόν στο πρωτάθλημα.
Μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους αυτή στο 39ο λεπτό, όταν ο Αμπέντ εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Αρεολά παραχώρησε κόρνερ.

Ο Νεϊμάρ ήταν εκπληκτικός στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας ακόμη τρία τέρματα. Στο 57' στο 73' και στο 83ο λεπτό. Έτσι έφτασε για τρίτη φορά στην καριέρα του τα 4 γκολ σε ένα παιχνίδι. Κάτι που πέτυχε και με τη Σάντος και την Μπαρσελόνα στο παρελθόν. Σκόρερ του αγώνα ήταν και ο ΕμΜπαπέ που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 68' και βρήκε δίχτυα 8 λεπρά αργότερα.

Οι Παριζιάνοι πέτυχαν την 11η εντός έδρας νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες και απέχουν 11 βαθμούς από τη δεύτερη Λιόν.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στη Λιγκ 1:

Αμιάν-Μονπελιέ 1-1
Ανζέ-Τρουά 3-1
Γκινγκάμπ-Λιόν 0-2
Λιλ-Ρεν 1-2
Μετς-Σεντ Ετιέν 3-0
Τουλούζ-Ναντ 1-1
Keywords
Τυχαία Θέματα