Αρτέτα: «Δεν ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά»

Ο Ισπανός τεχνικός απέφυγε να σχολιάσει τα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων και δήλωσε πως θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές, μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Ο Αρτέτα θέλει από τους «κανονιέρηδες» να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο Αρτέτα δήλωσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για υποθετικά σενάρια. Ή να σχολιάσω όλα όσα ακούγονται και γράφονται για τις μεταγραφές ή για μία μεταγραφή που μπορεί να κάνουμε το καλοκαίρι

που έρχεται. Εκεί που πρέπει να επικεντρωθούμε είναι το επόμενο ματς πρωταθλήματος που είναι απέναντι στην Μπράιτον. Παίζουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να είμαστε τελείως συγκεντρωμένοι σε αυτό τον στόχο που έχουμε θέσει. Και κάθε σενάριο ή φήμη περί μεταγραφών το καλοκαίρι μπορεί εύκολα να μας αποσυντονίσει».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Κάθε νίκη που παίρνουμε, ειδικά απέναντι σε καλές ομάδες και σε δύσκολες έδρες, όπως αυτή κόντρα στη Νιούκαστλ σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και να πιστεύεις ακόμη περισσότερο στον στόχο σου. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να νικήσουμε και για να είμαστε όσο πιο κοντά στον στόχο που έχουμε θέσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα