Άρσεναλ: Πανευτυχής ο Αρτέτα με τη νίκη

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης, πως οι «κανονιέρηδες» μπήκαν στην κούρα για την κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως αν η ομάδα του παίζει έτσι, είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να την κερδίσουν.

Αρχικά, ο Αρτέτα δήλωσε: «Είμαστε στην κούρσα του τίτλου και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί. Είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε. Ο Μαρτινέλι ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση, ήταν μια πραγματική απειλή. Ο Κάι ήταν απίστευτος παίζοντας ως εννιάρι. Ο Ζορζίνιο είναι ένας πραγματικά έξυπνος παίκτης. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι κάνει

τους παίκτες γύρω του καλύτερους, συνδέει τους πάντες. Ήταν απίστευτος και ήταν ο MVP».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Γκαμπριέλ Ζεσούς, Ζιντσένκο και Σακά: «Με τον Γκάμπι περιμένουμε ότι είναι απλά ένα θέμα ημερών, αλλά με τον Όλεκ δεν ξέρουμε γιατί είχε πάλι κάποια ενόχληση στη γάμπα του. Ο Σάκα λογικά θα είναι καλά, δέχτηκε ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του αστραγάλου».

Τέλος, ο Αρτέτα συμπλήρωσε: «Τώρα όμως πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ελίτ νοοτροπία και αύριο στην προπόνηση και όταν παίξουμε με τη Γουέστ Χαμ. Όταν έχουμε αυτή τη γλώσσα σώματος, αυτή τη στάση και αυτή την ενέργεια είμαστε μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα