Άρσεναλ – Νιούκαστλ 1-0: Κλείδωσε δεύτερη θέση και Champions League

Με το γκολ του Ντέκλαν Ράις η Άρσεναλ νίκησε την Νιούκαστλ με 1-0 και κατέκτησε και μαθηματικά την δεύτερη θέση στην Premier League ενώ πήρε και το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Ο Ράγια έκανε λάθη στις μεταβιβάσεις με τα πόδια αλλά με τις αποκρούσεις του ήταν ο βασικός λόγος που η Άρσεναλ δεν βρέθηκε πίσω

στο πρώτο εικοσάλεπτο απέναντι στην – δίχως Ίσακ λόγω μυϊκού προβλήματος – Νιούκαστλ.

Με δύο διπλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν ο Ισπανός τερματοφύλακας (6′ και 17′). Μια καλή στιγμή είχε και ο Πόουπ στην άλλη εστία σταματώντας κεφαλιά του Πάρτεϊ σε κόρνερ του Σάκα (14′).

Η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεισε την Νιούκαστλ και προηγήθηκε με το δυνατό σουτ του Ράις (55′).

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Νιούκαστλ βρήκε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν απείλησε σοβαρά. Η Άρσεναλ με το 1-0 κλείδωσε την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για το Champions League.

Άρσεναλ: Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά (46′ Καλαφιόρι), Κίβιορ, Λούις-Σκέλι – Πάρτεϊ, Όντεγκαρντ (90+ Ζορζίνιο), Ράις – Σάκα (76′ Χάβερτς), Μαρτινέλι, Τροσάρ (88′ Τίρνι)

Νιούκαστλ: Πόουπ – Σερ, Μπότμαν (64′ Μάιλι), Μπερν – Μέρφι (64′ Κραφτ), Γκιμαράες, Τονάλι, Λιβραμέντο – Μπαρνς (76′ Γουίλοκ), Γκόρντον, Γουίλσον (64′ Οσούλα)

Keywords
Τυχαία Θέματα