Αρνηθήκε να Χ-άσει

Καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Ατλέτικο και Γιουβέντους (2-2). Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με Κουαδράδο και Ματουιντί, ισοφάρισαν οι Ισπανοί με Σάβιτς και Ερέρα.

Πρώτη απείλησε η Ατλέτικο με τον Ζοάο Φέλιξ να αποφεύγει τους αντιπάλους του, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Πορτογάλος βρήκε σε ετοιμότητα τον Στσέζνι που έκανε δύσκολη επέμβαση στο 11ο λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ του Τρίπιερ, κεφαλιά του Ουρουγουανού στόπερ Χιμένες, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια ένα λεπτό αργότερα.Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους,
ξανά με τον Χιμένες, όπως και νωρίτερα ο Πολωνός τερματοφύλακας δήλωσε παρών.

Πρώτο σουτ προς την εστία για την Γιουβέντους με τον Ρονάλντο να μην μπορεί να νικήσει τον Όμπλακ που είχε την απάντηση στο 22ο λεπτό (Ο Σλοβένος έχει δεχτεί μόλις δύο στα τελευταία δέκα ευρωπαϊκά ματς στη Μαδρίτη).

Ξεκίνημα με γκολ για την Γιουβέντους στο δεύτερο ημίχρονο! Όλα ξεκίνησαν από την μπαλιά του Μπονούτσι στον Ιγουαίν μετά την μονομαχία του με τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Αργεντινός έβγαλε την ασίστ στον Κουαδράδο που τελείωσε όμορφα την φάση και έδωσε το προβάδισμα στους Ιταλούς στο 48ο λεπτό.

Η Μεγάλη Κυρία διπλασίασε τα γκολ της με τον Ματουιντί να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική σέντρα του Άλεξ Σάντρο και να σκοράρει με το κεφάλι στο 65ο λεπτό. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αντέδρασε και μείωσε με τον Σάβιτς ο οποίος συνεργάστηκε με τον παρτενέρ του στην άμυνα και με κεφαλιά έβαλε τους μαδριλένους στο ματς στο 70ο λεπτό.

Η ομάδα του Σάρι έφτασε κοντά μστο 1-3 όμως ο Όμπλακ έδειξε την
ποιότητά του στην τεράστια ευκαιρία του Ιγουαίν. Ευκαιρία και για τους Ισπανούς με τον Βιτόλο να μην μπορεί να νικήσει τον Στσέζνι.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 90' με την αλλαγή του Σιμεόνε Έκτορ Ερέρα που αξιοπόιησε το κόρνερ του Τρίπιερ και κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Γιουβέντους λίγο έλειψε να φύγει με το διπλό αλλά η εξαιρετική προσπάθεια του Ρονάλντο δεν είχε θετικό αποτέλεσμα.

Γήπεδο:Ουάντα Μετροπολιτάνο, Μαδρίτη

Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

Κίτρινες: Ματουιντί, Κουαδράδο, Κόστα

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένες, Σάβιτς, Τρίπιερ, Λόντι (76'
Βιτόλο), Τόμας (70' Ερέρα), Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (60' Κορέα), Κόστα,
Φέλιξ

Αναπληρωματικοί:Αντάν, Αρίας, Κορέα, Γιορέντ, Ερέρα, Φελίπε, Βιτόλο

Εκτός αποστολής: Μοράτα (τραυματίας), Ερμόσο, Βρσάλικο

Γιουβέντους (Σάρι): Στσέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Σάντρο,
Κεντίρα, Πιάνιτς (87' Ράμσεϊ), Ματουιντί, Ρονάλντο, Ιγουαίν (80' Ντιμπάλα),
Κουαδράδο

Αναπληρωματικοί: Μπουφόν, Ράμσεϊ, Ντιμπάλα, Ραμπιό, Μπεντανκούρ,
Ντεμιράλ, Μπερναρντέσκι

Εκτός αποστολής: Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Κόστα (τραυματίες), Τσαν,
Μάντζουκιτς (εκτός λίστας UEFA)
Keywords
Τυχαία Θέματα