Αρμίνια Μπίλεφελντ – Γκρόιτερ Φιρτ 2-2 : Σώθηκε με Κάστρο

Η Μπίλεφελντ σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στην Μπουντεσλίγκα στο πρώτο δεκάλεπτο. Σκόρερ ο Οκούγκαουα (8′) με την Μπίλεφελντ να έχει κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το 34ο λεπτό αλλά ο τερματοφύλακας Μπούρχερτ άντεξε.

Στο 35ο λεπτό ο Λέβελινγκ έφυγε στην κόντρα και ισοφάρισε με την Γκρόιτερ όπως και στον πρώτο γύρο, να αντιδρά και να ισοφαρίζει την Μπίλεφελντ.

Η Γκρόιτερ ένιωθε άνετα στο γήπεδο, πίστεψε ότι μπορεί να γυρίσει το ματς και τελικά τα κατάφερε. Σκόρερ ο Νίλσεν μόλις είκοσι δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο (67′).

Η απάντηση ήρθε από αλλαγή των γηπεδούχων.

Με τρομερό σουτ του Γκονσάλο Κάστρο έγινε το 2-2 στο 83ο λεπτό και το φινάλε ήταν θρίλερ χωρίς όμως μεγάλες ευκαιρίες.

Η Γκρόιτερ πήρε τον πρώτο της βαθμό εκτός έδρας φέτος ενώ η Μπίλεφελντ δεν κατάφερε να νικήσει την ουραγό και στα δύο παιχνίδια φέτος.

Αρμίνια Μπίλεφελντ (4/2/3/1) : Ορτέγκα – Μπρούνερ (83′ Ράμος), Πίπερ, Νίλσον, Αντράντε – Σεπφ (74′ Κάστρο), Βασιλειάδης (63′ Πριτλ) – Βίμερ (63′ Χακ), Οκούγκαουα, Λάσμε – Κρούγκερ (74′ Σέρα)

Γκρόιτερ Φιρτ (4/4/2) : Μπούρχερτ – Μάγερχεφερ, Γκρίσμπεκ, Φίρχφερ, Ίτερ (67′ Βίλεμς) – Κρίστιανσεν, Ζέγκουιν, Τίλμαν (90+ , Ντούτζιακ (66′ Νίλσεν) – Λέβελινγκ (81′ Μπάουερ), Χέργκοτα (81′ Πουλουλού)

Keywords
Τυχαία Θέματα