Αρμίνια Μπιλ.-Ντόρτμουντ 0-2: Χούμελς ο καλύτερος... επιθετικός (vid)

Αρμίνια Μπιλ.-Ντόρτμουντ 0-2: Χούμελς ο καλύτερος... επιθετικός (vid)basket1thanosΣάβ, 10/31/2020 - 18:38

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ "πέταξε στα σκουπίδια" το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Αρμίνια Μπίλεφελντ αλλά με τον Ματς Χούμελς να εκμεταλλεύεται δύο σέντρες πήρε τη νίκη (0-2). Ο Χάαλαντ μπορεί να μην έπαιξε αλλά με τέτοιον Χούμελς οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.

Οι "κίτρινοι" του Φαβρ είχαν 21 τελικές στο παιχνίδι και 10 στον στόχο αλλά χρειάστηκαν τον κεντρικό αμυντικό τους για να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Στο 53' μετά από κόρνερ του Σάντσο ο Χούμελς με προβολή μπήκε στα δίχτυα του Ορτέγκα. 18 λεπτά αργότερα (71') ο Ρόις έβγαλε μία γλυκιά σέντρα από τα δεξιά και ο Χούμελς με το κεφάλι του έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας βάζοντας πολλά φάλτσα.

Η Αρμίνια ήταν ακίνδυνη επιθετικά χωρίς εμπνεύσεις και δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου.

Πλέον, οι Βεστφαλοί στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (04/11, 22:00) με την Μπρίζ στο Βέλγιο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η Ντόρτμουντ έχει 15 βαθμούς σε έξι αγώνες όσους έχει και η Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο "μονομάχοι" θα λύσουν τις διαφορές τους το ερχόμενο Σάββατο (07/11) καθώς η κορυφή δεν... χωρά δύο.

Αρμίνια Μπίλεφελντ (Ούβε Νόιχαους): Ορτέγα – Πίγκερ, Ντε Χόορν (82' Γιαμπό), Νίλσον – Μπρούνερ (65' Μπέχρεντ), Πριτλ, Λουκόκι – Ντοάν (65' Έντμουντσον), Χάρτελ – Κλος, Σίπλοκ (65' Κόρδοβα).

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι – Μενιέ, Ακάντζι, Χούμελς (86' λ. τρ. Πίστσεκ), Πάσλακ – Μπέλιγχαμ, Ντιλέινι (82' Βίτσελ) – Σάντσο (75' Ρέινα), Μπραντ, Αζάρ (82' Ρεϊνιέρ) – Ρόις (75' Γκερέιρο).

 

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund - Ποδόσφαιρο Off Off basket1thanos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund ΓΕΡΜΑΝΙΑ Με δύο γκολ του Ματς Χούμελς στο δεύτερο ημίχρονο η Μπορούσια Ντόρτμουντ πέρασε από την Σούκο Αρένα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga. Article publish on Σάβ, 10/31/2020 - 18:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα