Αρμάνι: Με απουσίες κόντρα στη Βιλερμπάν

Η Αρμάνι Μιλάνο δίνει τη Παρασκευή ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια τη φετινή χρονιά. Ταξιδεύει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (1/3, 21.00 από το Novasports 5), στη μάχη της για την είσοδό της στη post season.

Μάλιστα, για τους Ιταλούς δε λείπουν τα προβλήματα, καθώς τέσσερις παίκτες δε θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση. Παρόλο που ο ένας είναι ο Μπίλι Μπάρον, που βρίσκεται εδώ και καιρό

στα πιτς, οι άλλοι τρεις δημιουργούν “πονοκέφαλο” στον Ετόρε Μεσίνα. Ο λόγος για τους Σαμπάζ Νέιπιερ, Σάντρο Τονούτ και Ντιέγκο Φλακαντόρι.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποστεί μια μόλυνση στο δεξί του πόδι, με την κατάστασή του να επανεξετάζεται. Ο Τονούτ χτύπησε στο δεξί του χέρι με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας στα προκριματικά του EuroBasket 2025, ενώ ο τραυματισμός του Φλακαντόρι είναι αδιευκρίνιστος.

Ο Νέιπιερ έχει καταγράψει εννέα συμμετοχές στην Ευρωλίγκα με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, έχοντας κατά μέσο όρο 10,9 πόντους και 4,1 ασίστ. Ο Τονούτ έχει παίξει 23 αγώνες τη φετινή σεζόν, με μέσο όρο 5,1 πόντους, ενώ ο Φλακαντόρι έχει 5,7 πόντους κατά μέσο όρο σε 21 εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα