Αρμάνι - Ερ. Αστέρας 79-87: Στο Μιλάνο το διπλό της αγωνιστικής (hls)

Αρμάνι - Ερ. Αστέρας 79-87: Στο Μιλάνο το διπλό της αγωνιστικής (hls)navgouliΠέμ, 11/19/2020 - 00:57

Μια ακόμα σημαντική νίκη πήρε ο Ερυθρός Αστέρας στην τρέχουσα περίοδο που επικράτησε στο Μιλάνο της Αρμάνι με 87-79. Ο Λόιντ με τον Ουόλντεν ήταν οι παίκτες «κλειδιά» της αναμέτρησης. 

Η Αρμάνι είχε ξεχάσει την άμυνα εκτός Μεντιολάνουμ Φόρουμ. Όσο κι αν φώναζε ο Μεσίνα, όσες αλλαγές κι αν δοκίμασε δεν κατάφερε να πείσει τους παίκτες του να ανεβάσουν την ενέργειά τους και να σταματήσουν τον έτοιμο και καλά προετοιμασμένο

Ερυθρό Αστέρα. 

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι Σέρβοι έβγαλαν εκτός ρυθμού όλα τα ατού των γηπεδούχων και κατάφεραν να προηγηθούν όχι μία αλλά δύο φορές με διαφορές δέκα πόντων και πάνω.

Ακόμα κι όταν η Αρμάνι έκανε την αντεπίθεσή της και μείωσε πέντε λεπτά πριν το φινάλε στο καλάθι, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς βρήκαν και πάλι τον τρόπο και την δύναμη να καθαρίσουν το παιχνίδι με τον Ουόλντεν να είναι αλάνθαστος από την γραμμή των βολών και τον Λόιντ να πυροβολεί από παντού. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano - Μπάσκετ Crvena Zvezda - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano ΔΙΕΘΝΕΙΣ Αρμάνι Μιλάνο-Ερυθρός Αστέρας: 79-87 (HL) Submitted by npilios on Πέμ, 11/19/2020 - 00:31 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_ARMANI_MILANO_CRVENA_ZVEZDA_… ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague Highlights - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο-Ερυθρός Αστέρας, για την 9η αγωνιστική της Euroleague. ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano Armani Milano - Μπάσκετ Crvena Zvezda - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Μια ακόμα σημαντική νίκη πήρε ο Ερυθρός Αστέρας στην τρέχουσα περίοδο που επικράτησε στο Μιλάνο της Αρμάνι με 87-79. Ο Λόιντ με τον Ουόλντεν ήταν οι παίκτες «κλειδιά» της αναμέτρησης.
Article publish on Πέμ, 11/19/2020 - 00:57 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα