Αρκετό "diversity" θα περιέχει το νέο Dragon Age

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διευθυντή αφήγησης της Bioware.

Μετά από την ανακοίνωση του Dragon Age: The Dread Wolf Rises, o διευθυντής αφήγησης της Bioware, John Epler, χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

για να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα γύρω από το πολιτικό περιεχόμενο του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, ο John Epler ανέφερε:

"Kάποιοι άνθρωποι μου ζητάνε (αφού είδαν τον λογαριασμό μου στο Twitter), να μην φέρω την πολιτική μου στο παιχνίδι. To Dragon Age είχε πάντα να κάνει με ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν το μέρος που ανήκουν, αλλά και με το πως η οικογένειά μας επεκτείνεται πέρα από δεσμούς αίματος, τιμώντας παράλληλα την ποικιλομορφία και τις διαφορές μας. Και έτσι θα παραμείνει."

Eνώ, συνέχισε:

"Στην τελική, η πολιτική βρίσκεται σε όλες τις μορφές τέχνης. Απλά είναι πιο εύκολο να αγνοήσεις την πολιτική κάπου, όταν αυτή ταιριάζει με την δική σου. Είμαι περήφανος για τις απόψεις μου. Έχουμε πεπερασμένο χρόνο σε αυτή τη Γη και θέλω να χρησιμοποιήσω τον δικό μου για να δημιουργήσω ένα καλύτερο κόσμο, με περισσότερη φροντίδα."

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το νήμα με τις απαντήσεις του John Epler με ένα κλικ εδώ.


O Epler επίσης τόνισε πως, όσοι εργάζονται πάνω στο νέο Dragon Age, αγαπούν το franchise και σκοπεύουν να προσφέρουν στον κόσμο ένα game αντάξιο των προκατόχων του.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceLapis x Labyrinth - Announcement TrailerGenesis Alpha One - Release Date TrailerThe Last of Us 2 : Ellie and Joel's Journey

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα