Αρκετές καταδίκες για το Koriopolis

Την ενοχή των Αχιλλέα Μπέου, Γιάννη Κομπότη, Δημήτρη Μπάκου και Γιώργο Μποροβήλου αποφάσισε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων, την Τετάρτη, για την υπόθεση Koriopolis. Ο Αχιλλέας Μπέος κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία, για αλλοίωση αποτελέσματος στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου και Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου, οι οποίοι είχαν διεξαχθεί το 2011.

Ο Γιάννης Κομπότης κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος στον
αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδεαικός 2-4. Ο Γιώργος Τσακογιάννης κρίθηκε ένοχος για την διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος, συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, δωροδοκία-δωροληψία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, απόπειρα εκβίασης και παράνομη οπλοκατοχή, για τους αγώνες Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη, Ηλιούπολη-Εθνικός.

Οι Δημήτρης Μπάκος και Γιώργος Μποροβήλος κρίθηκαν ένοχοι για δωροδοκία με στόχο την αλλοίωση αποτελέσματος στους αγώνες Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα-Αστερας Τρίπολης και Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου.

Επίσης, οι Κώστας Μενδρινός και Αβραάμ Παπαδόπουλος κρίθηκαν ένοχοι για παράνομο στοίχημα. Ο Νίκος Παντέλης κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία για τους αγώνες Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη και Ηλιούπολη-Εθνικός, συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Παράλληλα, ένοχοι κρίθηκαν οι Άγγελος Τραυλός, Γιάννης Παπαδόπουλος και Μιχάλης Νικολόπουλος για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό, συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα και δωροδοκία-δωροληψία, αντίστοιχα, για τους αγώνες Ηλιούπολη-Λεβαδειακός και Ηλιούπολη-Εθνικός.

Τέλος, αθώοι κρίθηκαν οι Μιχάλης Κουντούρης, Ηρακλής Νύκταρης, Αλέκος Βοσινιάδης και Νίκος Πηρούνιας.
Keywords
Τυχαία Θέματα