Άρης: Υψηλή ένταση και μια βόλτα δώρο! (pics)

Παρότι προηγήθηκε φιλικό χθες (4/7) για τον Άρη, αυτό κόντρα στη Γάνδη, η σημερινή (5/7) πρωϊνή προπόνηση στο Kräuterdorfstadion Söchau ήταν υψηλής έντασης. Ήταν χωρισμένη σε δύο κομμάτια, με τους παίκτες αρχικά μοιρασμένους σε τρία γκρουπ και είχε ποικιλία ασκήσεων. Και το δώρο του Χέρμαν Μπούργος στους ποδοσφαιριστές του ήταν να τους επιτρέψει το μεσημέρι, συνοδεία ανθρώπων της ομάδας, να κάνουν μια βόλτα στο κοντινό Γκρατς.

Τα τρία γκρουπ, αρχικά, αποτελούσαν οι τερματοφύλακες, αυτοί που αγωνίστηκαν λιγότερο στο χθεσινό φιλικό, και οι τρεις παίκτες, Γκαρσία, Μπράμπετς και Χρυσόπουλος,

που έπαιξαν περισσότερο από όλους (ο πρώτος 79′ λεπτά και οι άλλοι δύο σε όλον τον αγώνα). Όλοι σε πρώτη φάση έκαναν ασκήσεις αποθεραπείας, φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Στη συνέχεια, το δεύτερο γκρουπ ενώθηκε με τους τερματοφύλακες και ακολούθησαν ασκήσεις με την μπάλα και μίνι οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και μάθημα τακτικής από τον προπονητή της ομάδας. Μοναδικός απών από όλη τη σημερινή διαδικασία ήταν ο Σεΐκ Ντιόπ, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο αριστερό πόδι στο χθεσινό παιχνίδι με τη Γάνδη και έμεινε προληπτικά στο ξενοδοχείο για θεραπεία και αποκατάσταση. Υπολογίζεται ότι αύριο θα επιστρέψει κανονικά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επρόκειτο να ακολουθήσει βόλτα για τους παίκτες, συνοδεία ανθρώπων της ομάδας, στο κοντινό στο Σοχάου, Γκρατς. Το ζήτησαν οι ίδιοι οι παίκτες για να αλλάξουν παραστάσεις και να ξεφύγουν λίγες ώρες από τη μονοτονία και τη ρουτίνα της προετοιμασίας. Το αίτημά τους έγινε αποδεκτό από τον Μπούργος, ο οποίος ήταν εν πολλοίς ευχαριστημένος από όσα είδε στο χθεσινό φιλικό, αλλά και γενικώς από την προσήλωση των “κίτρινων” στη διαδικασία της προετοιμασίας.

Στο μεταξύ, νέο φιλικό ανακοίνωσε σήμερα (5/7) η ΠΑΕ Άρης, κι αυτό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπως και με τον Ολυμπιακό στις 11/7. Το δεύτερο κατά σειρά φιλικό στην έδρα της ομάδας είναι με αντίπαλο τον Ιωνικό και θα γίνει στις 14/7. Η ανακοίνωση της “κίτρινης” ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα. Την επόμενη Πέμπτη (14/07) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00)”.

Keywords
Τυχαία Θέματα