Άρης: Ξεκίνησε με τακτική ο Πάρντιου

Η μίνι προετοιμασία των παικτών του Άρη υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων των “κίτρινων”, ξεκίνησε από σήμερα (21/9). Ο Άγγλος προπονητής κάνει εντατικά μαθήματα τακτικής στους ποδοσφαιριστές του, τόσο σε ό,τι αφορά στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία, με στόχο να περάσει σύντομα -μέσα στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος- τα δικά του “θέλω” στον τρόπο που θα αγωνίζεται πλέον η ομάδα.

Ο Πάρντιου δεν έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αφού

απουσιάζουν οι διεθνείς (Μπράμπετς, Γκρέι, Πάλμα και Ενκουλού) και οι Ετέμπο (περιμένει την έκδοση της βίζας του για να έρθει στην Ελλάδα) και Ντουκουρέ (ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας), όμως, με όσους είναι παρόντες δουλεύει με πρώτο στόχο να γίνει κατανοητό το δικό του πλάνο αγωνιστικής λειτουργίας στα παιχνίδια. Ασφαλώς, με την επιστροφή όλων των απόντων θα μπούνε και οι τελευταίες πινελιές, ώστε η ομάδα να βαδίσει στο δρόμο που θα χαράξει ο Άγγλος τεχνικός για τη συνέχεια της πορείας της.

Σχετικά με τη σημερινή (21/9) προπόνηση της ομάδας, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης:

“Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε στο πρώτο κομμάτι ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, ενώ στο δεύτερο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε γκρουπ (αμυντική τακτική για τους αμυντικούς, επιθετική τακτική και τελειώματα φάσεων για τους επιθετικούς) με τον Σεϊκ Ντουκουρέ να ακολουθεί και πάλι πρόγραμμα θεραπείας στο γυμναστήριο.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»)”.

Keywords
Τυχαία Θέματα