Άρης: “Βλέπει” Ζαν Ζιλ

Ο Άρης μπορεί να προχώρησε την Τετάρτη (5/7) στην απόκτηση του Κροάτη αμυντικού μέσου, Νέβεν Ντζούρασερκ, όμως, εξακολουθεί να κινείται στη μεταγραφική αγορά για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού στη συγκεκριμένη θέση. Έτσι, έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Καμερουνέζο, Ζαν Ζιλ, ο οποίος ανήκει στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρε, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Είναι γεννημένος στις 23 Απριλίου

του 1998 και έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Κ23 της χώρας του. Προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στο πολωνικό πρωτάθλημα, όπου είχε 43 συμμετοχές συνολικά με την Γκόρνικ, με μία ασίστ. Ειδικεύεται στο ρόλο του αμυντικού μέσου, κάτι που θέλουν αυτή τη στιγμή οι “κίτρινοι”, για να ενισχύσουν ουσιαστικά το ρόστερ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ράγιο Βαγιεκάνο, αγωνιζόμενος αρχικά στη δεύτερη ομάδα. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Αλμπαθέτε και τη Μούρθια, ενώ από την περασμένη σεζόν ανήκει στην Γκόρνικ, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και σύντομα θα διαφανεί, αν προχωρήσει ή όχι η περίπτωση του Ζαν Ζιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα