Άρης: Τρέχει να προλάβει ο Φεράρι

Το διήμερο 27 και 28 Νοεμβρίου, χθες και σήμερα δηλαδή, μπορεί να σήμαινε χρονικό διάστημα αποφόρτισης για τους παίκτες του Άρη, όμως, όχι για όλους. Οι επί μακρόν τραυματίες, αλλά και αυτοί που βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης άμεσα στην ομάδα ακολούθησαν σήμερα κανονικά το πρόγραμμά τους στο “Δασυγένειο” αθλητικό κέντρο. Ο Άκης Μάντζιος περιμένει έναν τουλάχιστον από αυτούς να μπει, ίσως και αύριο, στην προετοιμασία για το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ (4/12).

Ο λόγος για τον Φράνκο Φεράρι, ο οποίος κάνει

αγώνα δρόμου από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδας να καταφέρει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, πλήρως έτοιμος και απαλλαγμένος από το πρόβλημά του στο πόδι. Είχε ανεβάσει το τέμπο πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όμως, δεν ήταν έτοιμος να μπει στην αποστολή. Ο Μάντζιος περιμένει να ακούσει καλά νέα γι’ αυτόν αύριο κιόλας.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους, κοντά στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση φαίνεται να βρίσκονται οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Ντομαγκόι Πάβισιτς. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Και οι τρεις, όμως, έχουν μεγάλο διάστημα αποχής από επίσημους αγώνες, οπότε ενδέχεται να ενταχθούν αργότερα σε κάποια αποστολή.

Να σημειώσουμε ότι από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή (26/11) έφυγαν με ενοχλήσεις από το γήπεδο οι Λορέν Μορόν και Ζαν Ζουλς Εμβοντό, χωρίς, όμως, να φαίνεται ότι είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό για κάποιον από τους δύο. Μένει να διαπιστωθεί αύριο αυτό, όταν συγκεντρωθούν οι παίκτες για την προπόνηση στο “Δασυγένειο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα