Άρης: Το κερδισμένο στοίχημα

Στον ποδοσφαιρικό Άρη κερδίζουν σταδιακά αλλά σταθερά ένα μεγάλο στοίχημα.

Η μεν διοίκηση «αγκαλιάζει» έντιμα την προσπάθεια του Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του και με την σειρά του ο κόσμος αγκαλιάζει εμπράκτως την διοίκηση.

Ο συνδυασμός των δύο είναι αρκετός για επιστρέψει η κανονικότητα σε ένα πολύπαθο σύλλογο όπου η λέξη «ηρεμία» ήταν για πολλά χρόνια άγνωστη.

Η προσπάθεια της διοίκησης
Έντιμη κρίνεται η προσπάθεια του Θόδωρου Καρυπίδη και όσων τον περιβάλλουν, καθώς χωρίς να έχει τεράστια οικονομική ευρωστία, μπαίνει στην διαδικασία να ξοδέψει χρήματα
για την βελτίωση της «κιτρινόμαυρης» καθημερινότητας.

Τα πρώτα έργα
Η αναφορά γίνεται κατ΄ αρχήν για τις σημαντικές βελτιωτικές κινήσεις στα βοηθητικά του Ρύσιου (με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και την αγορά νέου ιατρικού εξοπλισμού), για τις σημαντικές βελτιώσεις στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» ώστε να υπάρχουν κάτι παραπάνω από ανθρώπινες συνθήκες παρακολούθησης ενός αγώνα, για την αγορά ενός πούλμαν που είναι επίσης απαραίτητο για τις μετακινήσεις της ομάδας εντός και εκτός έδρας, ενώ για τελευταίο αφήνω το κομμάτι των μεταγραφών.

Εκεί όπου εστιάζει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου γιατί κακά τα ψέματα από αυτό το κομμάτι θα κριθεί εν΄ πολλοίς η πορεία του συλλόγου στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει.

«Χτυπάνε» στον βορά
Με δύο αποκτήσεις από τον ευρωπαϊκό βορά άρχισαν να μεταγραφικά «ψώνια» του καλοκαιριού για τους «κίτρινους».

Οι Σούγκρεν και Ντουάρτε ήταν η συνέχεια του Λάρσον που ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο. Εκείνο το… πείραμα κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο και γι΄ αυτό ο Κ. Διαμαντόπουλος συνεχίζει να εμπιστεύεται την αγορά της Σκανδιναβίας και των Κάτω χωρών.

Ελπίδα όλων είναι να έχουν ανάλογη συνέχεια, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το ενδεχόμενο της αποτυχίας.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το παζλ της νέας ομάδας αρχίζει να συμπληρώνεται και στην πρώτη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη να γίνει σε λίγες μέρες, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στην διάθεση του τον βασικό κορμό της ομάδας..

Ο κόσμος
Από την αρχή της περασμένης περιόδου ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια που γίνεται. Έχοντας αρκετές επιφυλάξεις για τη νέα τάξη πραγμάτων σε διοικητικό επίπεδο, προσπέρασε κάθε ενδοιασμό και έφερε την ομάδα στην τρίτη θέση των εισιτηρίων, μένοντας πίσω από τον Ολυμπιακό και τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Σήμερα, λίγες μέρες μετά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο κοινό για την περίοδο 2019-2020, έχουν διατεθεί περί τα 5000 κομμάτια.

Συμπέρασμα
Είναι ξεκάθαρο ότι οι «κίτρινοι» κερδίζουν σταδιακά ένα μεγάλο στοίχημα.

Την σύμπλευση διοίκησης- ομάδας – κόσμου σε ήρεμα νερά.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έχει αυτή η προσπάθεια, σημασία έχει ότι ο σύλλογος βρίσκει και πάλι τον δρόμο του που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση στις υψηλές θέσεις και πάντα πρωταγωνιστής.
Keywords
Τυχαία Θέματα