Άρης: Το φλέρτ πάει για… γάμο

Ο Ισπανός συνεχίζει στις ΗΠΑ με την ομάδα του Κάνσας, αλλά πλέον είναι κοινό μυστικό ότι ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να επιστρέψει στη Θεσσαλινίκη και τον Άρη.

Το βράδυ της Κυριακής 902/8) μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση γράφοντας την ελληνική λέξη «χαλαρά» και τα σενάρια επιστροφής του έχουν φουντώσει.

Η πραγματικότητα όμως, είναι αρεκτά σύνθετη, παρά τογεγονός ότι υπάρχει επιθυμία για εκ΄ νέου συνεργασία όχι μόνο από τον ίδιο ποδοσφαιριστή, αλλά και από τον Θόδωρο Καρυπίδη που εκτιμάει ιδιαίτερα τις ικανότητες του.

Σε

αυτή την παράμετρο, είναι πολύ σημαντικό να επισημανθεί και η θετική στάση του Μιχάλη Γρηγορίου στο ενδεχόμενο επιστροφής του Μανού Γκαρθία.

Η… πολυπλοκότητα της υπίθεσης όμως, αφορά την Κάνσας Σίτι με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.

Το ποσό που δαπάνησαν οι Αμερικανοί για να τον αποκτήσουν (από τον Άρη) ήταν αρκετά μεγάλο και φυσικά θα επιχειρήσουν να έχουν ένα σημαντικό κέρδος από την πιθανή μετακίνηση του παίκτη σε άλλο σύλλογο.

Μεταξύ των τριών πλευρών (Άρης – Μανού – Κάνσας) υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας.

Οι δύο εξ΄ αυτών (Άρης – Μανού) πιέζουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ οι πληροφορίες από το Κάνσας αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να πουν το «ναι» εφόσον καλυφθούν οικονομικά, ενώ στη συζήτηση έχει τεθεί και το θέμα του δανεισμού…

Keywords
Τυχαία Θέματα