Άρης: Θέμα Ρόζ και πάλι από Ερ. Αστέρα

Άρης: Θέμα Ρόζ και πάλι από Ερ. ΑστέραndaoutisΤετ, 11/11/2020 - 12:53

Πριν το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, δημοσιεύματα από την Σερβία, υποστήριζαν πως ο Ερυθρός Αστέρας θα κινηθεί για την απόκτηση του Λίντσεϊ Ρόζ.

Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έγινε τίποτα και ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει την καριέρα του φορώντας την φανέλα του Άρη. 

Με δεδομένο ότι πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, το όνομα του Γάλλου «παίζει» και πάλι δυνατά στα ρεπορτάζ των αθλητικών σαϊτ της Σερβίας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «B92.net».

Όπως υποστηρίζει λοιπόν ο συντάκτης του κειμένου: «Ο Ρόζ παραμένει στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα και μάλιστα αποτελεί την πρώτη κίνηση που θέλει να κάνει η ομάδα του Βελιγραδίου για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο 2021». 

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Ντέγιαν Στάνκοβτις έχει στα υπόψιν του επιπλέον λύσεις, καθώς αξιολόγησε για την κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμυτνικού, τόσο τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, όσο και ένα ακόμα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Ουκρανικό πρωτάθλημα. 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα είναι ο Λίντσεϊ Ρόζ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία Article publish on Τετ, 11/11/2020 - 12:53 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα