Άρης: Θέλει σερί με φόντο... Μήτρογλου!

Άρης: Θέλει σερί με φόντο... Μήτρογλου!edadaΤρί, 01/26/2021 - 11:01

Παρένθεση κακή που έκλεισε φαίνεται πως ήταν για τον Άρη τα τρία κατά σειρά παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, στα οποία είχε μία ισοπαλία και δύο ήττες, χωρίς καν να σημειώσει γκολ. Ακολούθησαν δύο "καθαρές" νίκες για τους "κίτρινους" με αντιπάλους τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο και

τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα. Σήμερα (26/1, 19:30, NS2HD) κόντρα στην ΑΕΛ στην έδρα τους, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 θέλουν να τις κάνουν τρεις, διευρύνοντας το σερί και μένοντας όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι "κίτρινοι" αντιμετωπίζουν μια ομάδα που πρόσφατα άλλαξε για τρίτη φορά στη σεζόν προπονητή (τώρα ο Τζανλούκα Φέστα είναι στον πάγκο αντί του Γιάννη Τάτση), χωρίς, όμως, να έχει πανηγυρίσει νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει. Μάλιστα, σε αυτά μετρά 8 ήττες και 3 ισοπαλίες, δείχνοντας ότι έχει μεγάλο αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό πρόβλημα. Επιπλέον, δεν έχει σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έχει ηττηθεί και στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει σκοράρει 6 γκολ, αλλά έχει δεχτεί 18, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. 

Όλα αυτά μπορεί να δείχνουν ότι ο Άρης έχει φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι στους "βυσσινί", όμως, ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του δεν το σκέφτονται έτσι το έργο. Ο προπονητής του Άρη, μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, τόνισε ότι και λόγω της παρουσίας νέου τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΛ χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα από πλευράς της ομάδας του, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο νεαρός Παναγιώτης Σενγκέργκης, επίσης μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του αγώνα με τους "βυσσινί".

Σημείο αναφοράς του σημερινού αγώνα είναι η (αναμενόμενη) παρουσία του Κώστα Μήτρογλου στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Έλληνας στράικερ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό του Άρη αυτή τη φορά, αφήνοντας τη Μαρσέιγ. Σήμερα είναι προγραμματισμένο να ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κίτρινους" διάρκειας 1,5 έτους. Το ματς, λοιπόν, του Άρη με την ΑΕΛ γίνεται με... φόντο τον Μητρο-γκόλ!

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μάντζιος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, καθώς επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση οι Ματίγια και Μπεναλουάν. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει στην εστία τον Σιαμπάνη, τους Ροζ και Μπεναλουάν στο κέντρο της άμυνας, τον Σούντγκρεν δεξιά και τον Ιωάννου αριστερά, τον Ματίγια και τον Σάσα ως αμυντικούς μέσους, και μεσοεπιθετικά τους Μαντσίνι, Γκάμα, Μπερτόγλιο και Σίλβα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Μετά την εβδομάδα των... παθών, ο Άρης θέλει να χτίσει νέο σερί νικών, επικρατώντας σήμερα (26/1, 19:30, NS2HD) επί της ΑΕΛ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" υπό το βλέμμα του Κώστα Μήτρογλου Article publish on Τρί, 01/26/2021 - 11:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα