Άρης: Τελική ευθεία για Ολυμπιακό και… μετακόμιση!

Στην τελική ευθεία μπήκε σήμερα (13/1) η προετοιμασία του Άρη για το ερχόμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης” (15/1), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SL1. Η τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” έριξε το βάρος στην τακτική, ενώ αύριο ο Άλαν Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή. Η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα μετά την αυριανή προπόνηση κι εκεί θα παραμείνει μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη

(18/1), καθώς παίζει εκείνη την ημέρα ξανά με τον Ολυμπιακό, στην έδρα των “κόκκινων”, στο πλαίσιο της φάσης των “8” του Κυπέλλου.

Ήδη, οι άνθρωποι του Άρη αναζητούν γήπεδο, για τις προπονήσεις της ομάδας τη Δευτέρα (16/1) και την Τρίτη (17/1), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον δεύτερο αγώνα κατά σειρά με τους “ερυθρόλευκους”. Η απουσία που σίγουρα υπολογίζει ο Άλαν Πάρντιου είναι αυτή του Νικολάς Ενκουλού, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο πόδι, που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του με την Εθνική Καμερούν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Άρης σχετικά με την προπόνηση της ομάδας:

“Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (προθέρμανση με συναρμογή, ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδια κατοχής μπάλας, τακτική με τελειώματα φάσεων και ασκήσεις φυσικής κατάστασης –επίσης- με τελειώματα φάσεων).

Ο Νικολάς Ενκουλού, από την πλευρά του, συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (15/01, 19:30), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League”.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε και για το παιχνίδι της ομάδας Κ19 του συλλόγου με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα: “Η ομάδα Κ19 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K19 της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο (14/01), την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, στις 12:00, στο γήπεδο του Φωστήρα («Σπύρος Γιαλαμπίδης»), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής”.

Keywords
Τυχαία Θέματα