Άρης: Τα “θέλω” του Μοντόγια (vid)

Χαρούμενος ναι, απολύτως ικανοποιημένος, όμως, όχι… Η εμπειρία του Μάρτιν Μοντόγια είναι μεγάλη, ώστε να μπορεί να κατανοεί τι χρειάζεται ακόμη η νέα του ομάδα, ο Άρης, για να βελτιωθεί και να μαζεύει κι άλλα τρίποντα στην πορεία, με μεγαλύτερη ευκολία κι άνεση, όμως, από ό,τι έκανε χθες (3/9) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σχολιάζοντας

στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ισπανός αμυντικός την πρώτη νίκη των “κίτρινων” στο πρωτάθλημα, είπε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που πήραμε στο πρωτάθλημα τους πρώτους βαθμούς! Στα προηγούμενα παιχνίδια αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Έπρεπε να είχαμε πάρει βαθμό ή βαθμούς. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, με καλό επίπεδο αγωνιστικής ποιότητας και πρέπει να βρισκόμαστε ακόμη ψηλότερα. Θα αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι όπως σε αυτό, για να μπορούμε να φτάνουμε στους τρεις βαθμούς”.

Το λεπτό σημείο για τον Μοντόγια, όμως, είναι η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, καθώς για την απόδοσή της στην επίθεση δείχνει σίγουρος. Τόνισε χαρακτηριστικά: “Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική. Μπροστά έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και περιμένουμε γκολ από αυτούς. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να μην δεχόμαστε γκολ. Πρέπει να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Είμαστε μια νέα ομάδα, με παίκτες από διάφορα πρωταθλήματα, που πρέπει να προσαρμοστούμε. Έχουμε θέληση, όμως, να πάμε την ομάδα ψηλά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!”

Keywords
Τυχαία Θέματα