Άρης: Συνεργασία με Μίλαν μέσω Ειρήνης Καρυπίδη

Την έναρξη της συνεργασίας, σε διάφορα επίπεδα, μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και της Μίλαν σηματοδότησε η συνάντηση που είχαν στη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της διοίκησης του “κίτρινου” συλλόγου, Ειρήνη Καρυπίδη, και ο πρόεδρος των “ροσονέρι”, Πάολο Σκαρόνι, και η σχετική συζήτηση που έκαναν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας διεξήχθη στο Βελλίδειο το 2ο

Metropolitan Summit του Economist, στο πλαίσιο όλων των σημαντικών συναντήσεων που γίνονται αυτό το δεκαήμερο στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Ήταν πολλοί ξένοι αξιωματούχοι και πολιτικοί και οικονομικοί ομιλητές, με ξεχωριστή παρουσία αυτή του Φρανσουά Ολάντ. Παρούσα ήταν και η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη.

Η επικεφαλής της διοίκησης της “κίτρινης” ΠΑΕ είχε διάφορες επαφές κατά τη διάρκεια αυτού του συνεδρίου για επαγγελματικά θέματα. Μεταξύ αυτών, συναντήθηκε και συζήτησε με τον Πάολο Σκαρόνι, Deputy Chairman στη Rothschild Group και Chairman στην AC Milan.

Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, οι δυο τους μίλησαν για θέματα συνεργασίας του Άρη με τη Μίλαν σε διάφορα επίπεδα. Συμφώνησαν, δε, το προσεχές διάστημα να βρεθούν ξανά για να μιλήσουν εκτενέστερα και λεπτομερέστερα. Στη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο (αριστερά εικονίζεται ο Πάολο Σκαρόνι), είναι και ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, γνωστός για τα φίλα προς τον Άρη αισθήματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα