Άρης: Στο εξωτερικό ο Παλίκουτσα, on line με Τερζή

Από την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έγινε εύκολα φανερό το πόσα ανοιχτά θέματα υπάρχουν στον Άρη αλλά και οι αλλαγές που αναμένονται.

Μια χαρακτηριστική ατάκα π.χ. του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας ήταν το “θα αλλάξει το 1/3 του ρόστερ” κάτι που από μόνο του είναι αρκετό για να δείξει το μέγεθος των συζητήσεων. 

Ξέχωρα από αυτό υπάρχουν και άλλου είδους ανοιχτά θέματα όπως το ενδιαφέρον για παίκτες του Άρη με πρώτη και καλύτερη, σε αυτή την κατηγορία, την περίπτωση του Λουίς Πάλμα. 

Είναι φανερό ότι στον Άρη μοιάζει

-για κάποιους- σαν να μην έχει τελειώσει η σεζόν υπό την έννοια ότι η δουλειά δεν μπορεί να σταματήσει καθώς έχει εδώ και καιρό μπει στο τραπέζι ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας.

Αυτό ισχύει για τον Παλίκουτσα και τον προπονητή της ομάδας, Απόστολο Τερζή που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Κι αυτό φυσικά δεν γίνεται τώρα αλλά εδώ και αρκετό διάστημα όπως είχε πει και ο προπονητής του Αρη μιλώντας στη NOVA

Οι μετεγγραφικοί στόχοι της ομάδας αλλά και οι συζητήσεις για την αποδέσμευση και λύση της συνεργασίας με κάποιους παίκτες είναι και αυτά σε πρώτο επίπεδο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα