Άρης: Στο δρόμο της επιστροφής Ρουπ, Οντουμπάτζο

Διακοπή με επιστροφές παικτών στην αγωνιστική δράση αναμένεται να είναι αυτή στον Άρη, σε αντίθεση με την προηγούμενη, κατά την οποία προέκυψαν οι τραυματισμοί των Φραν Βέλεθ και Γιώργου Δεληζήση. Όπως φαίνεται, για πολλούς από τους τραυματίες δρομολογείται η επανένταξη στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, έστω και την ερχόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από τους Λούκας Ρουπ και Μόουζες Οντουμπάτζο.

Ο Γερμανός μέσος έχει φτάσει σε ένα καλό σημείο αποκατάστασης του τραύματός του στο γόνατο, το οποίο τον κρατά εκτός

αγώνων από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (στις 17 Σεπτεμβρίου) και δώθε. Είναι πλέον σε ένα σημείο, που το τεχνικό επιτελείο των “κίτρινων” περιμένει ότι θα αφήσει πίσω του οριστικά τις ενοχλήσεις και θα ξεκινήσει προπονήσεις με προοπτική επιστροφής στα επίσημα παιχνίδια.

Το ίδιο αναμένουν οι άνθρωποι του Άρη να συμβεί και με τον Νιγηριανό αμυντικό. Αυτός δείχνει να ξεπερνά την κάκωση στον ώμο, που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 29 Οκτωβρίου. Αν όχι την τρέχουσα εβδομάδα, την επόμενη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται ότι θα αρχίσει και πάλι να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Εφόσον όλα πάνε καλά και για τους δύο, τότε ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες εν όψει της επανέναρξης. Τότε, που τον Άρη περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας κι αμέσως μετά οι δύο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ εκτός έδρας, πρώτα για το πρωτάθλημα κι αμέσως μετά για το Κύπελλο.

Στο μεταξύ, το διάστημα της διακοπής θα κάνει καλό στον Φράνκο Φεράρι, ο οποίος έπαιξε με ένεση λόγω προβλήματος στο γόνατο στην τελευταία αναμέτρηση με τον Βόλο εκτός έδρας, αλλά και στον Κίκε Σαβέριο, ο οποίος πέρασε μεγάλη περιπέτεια με το οστικό οίδημα στο πόδι του από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου μέχρι και τώρα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Ρόναλντ Ματαρίτα, Γιώργο Δεληζήση και Ντομαγκόι Πάβισιτς, οι οποίοι επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Και οι πέντε αναμένεται να είναι εντελώς έτοιμοι και να τεθούν στη διάθεση του Μάντζιου το διάστημα αυτής της διακοπής.

Να σημειωθεί ότι Φεράρι ορίστηκε από τον Μάντζιο να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας της μίας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης τριών κίτρινων καρτών, στον αγώνα με την Λαμία, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα