Άρης: Στήριξη στον άτυχο Άλι (pic)

Το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ Άρης για τον εξαιρετικά άτυχο Μοχανάντ Άλι, ήταν να του στείλει μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης δημοσίως. Και το έπραξε! Από εκεί και πέρα, τα δύσκολα ξεκινούν τώρα για τον Ιρακινό φορ, που έφυγε τραυματίας στο δεξί γόνατο το περασμένο Σάββατο (2/10) από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, από τον αγώνα των “κίτρινων” με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική της Super League

1.

Συγκεκριμένα, για να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα στο δεξιό γόνατο του Άλι (θυμίζουμε ότι υπέστη ρήξη χιαστών), χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι διοικούντες την “κίτρινη” ΠΑΕ, λοιπόν, είναι σε διαδικασία συνεννόησης με τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και τον ατζέντη του, σχετικά με το που θα γίνει αυτή η επέμβαση. Δηλαδή, στην Ελλάδα ή στο Κατάρ, καθώς ανήκει στην Αλ Ντουχαΐλ, ή σε κάποια άλλη χώρα.

Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, καθώς ο ατζέντης του παίκτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για διά ζώσης συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη. Μέχρι τότε, ο παίκτης είναι σε φάση ξεκούρασης για να μην επιβαρυνθεί κι άλλο η κατάσταση, με την ΠΑΕ Άρης να τονίζει δημοσίως γι’ αυτόν: “Μείνε δυνατός!”

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Keywords
Τυχαία Θέματα