Άρης: Στην τελική ευθεία για Λαμία

Μετά από μια εμδομάβα επίπονων προπονήσεων, ο Άκης Μάντζιος έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Άρη προκειμένου να πάρουν τις τελευταίες τους ανάσες ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα την προσεχή Κυριακή (31/3) δίνει τον 2ο αγώνα των playoffs με αντίπαλο την Λαμία (20.30 Novasports Prime) και οι “κίτρινοι” πλέον μπαίνυν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.

Στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να

συνεχίσουν νικηφόρα μετά το 0-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και φυσικά να διατηρήσουν την φρεσκάδα τους μέχρι τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι διεθνείς Παναγίδης, Ρόουζ, Σαμόρα, είναι οι ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν από το αυριανό ραντεβού στο Ρύσιο (αναμένονται την Τετάρτη) ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον Λορέν Μορόν που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση της 10ης Μαρτίου στον αγώνα με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ.

Η κατάσταση του Ισπανού δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο είναι απαραίτητο να προσεχθεί προκειμένου να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα