Άρης: Στενεύουν τα περιθώρια για Σάσα, Γκάνεα (vid)

Δίχως τους Λούκας Σάσα και Κρίστιαν Γκάνεα έγινε και η σημερινή (5/5) προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο. Οι δύο παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν κι έτσι έμειναν εκτός διαδικασίας. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος έχει μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο, ενώ ο δεύτερος έχει πρόβλημα στον επιγονατιδικό τένοντα. Δύσκολα θα είναι έτοιμοι για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της SL1, την Κυριακή 8/5, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

“Με τον Λούκας Σάσα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Κριστιάν Γκάνεα να κάνει θεραπεία, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των Playoffs (7η Αγωνιστική) με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (08/05, 21:00).

Στην αναμέτρηση με την πειραϊκή ομάδα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αμπουμπακάρ Καμαρά”.

Η ΠΑΕ Άρης δημοσίευσε και βίντεο από τη σημερινή προπόνηση, με την παρουσία του Μοχανάντ Άλι να ξεχωρίζει σε αυτό. Ο Ιρακινός επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις των “κίτρινων” από χθες, αφήνοντας πίσω του το σοβαρό τραυματισμό στο δεξιό του γόνατο, που τον κράτησε εκτός δράσης επτά ολόκληρους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα