Άρης: Σοκ με Μανού Γκαρθία!

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό χθες (26/1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν έκρυβε στο τέλος της μόνον έναν ακόμη πικρό αποκλεισμό από τη συνέχεια ενός θεσμού, του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet εν προκειμένω, για τον Άρη, αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό ενός παίκτη πρώτης γραμμής της ομάδας. Συγκεκριμένα, του Μανού Γκαρθία…

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” στο 76ο με πρόβλημα στο γόνατο του

δεξιού του ποδιού. Η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι υπήρχε φόβος για ρήξη χιαστού. Η εκτίμηση επαληθεύτηκε σήμερα (26/1), μετά τη σχετική ιατρική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης.

Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι ο Γκαρθία οδεύει προς χειρουργική επέμβαση, για αποκατάσταση της ζημιάς. Υπολογίζεται ότι θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, αφήνοντας κενό στην ομάδα στη θέση του. Ένα ακόμη πρόβλημα, που έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα στο ρόστερ.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η ΠΑΕ Άρης σήμερα:

“Η ατυχία δεν έχει τελειωμό… Ο τραυματισμός του Μανού Γκαρθία στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε τελικά πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά εκτιμήθηκε. Ο Μανού Γκαρθία υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα ήταν δυστυχώς πολύ δυσάρεστα. Ο Ισπανός μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!!!

Μανού κουράγιο… Θα γυρίσεις πιο δυνατός!”

Keywords
Τυχαία Θέματα