Άρης: Σε ρυθμό οι διεθνείς, εξετάσεις για Μπράμπετς (pic)

Ο Άλαν Πάρντιου είχε την ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της SL1 να δουλέψει με όσους παίκτες του Άρη είχε στη διάθεσή του πάνω στα δικά του αγωνιστικά πλάνα, ώστε να φέρει την ομάδα εκεί όπου ο Άγγλος προπονητής θέλει, εν όψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεών της. Δεν είχε τους τέσσερις διεθνείς, όμως, με εξαίρεση τον Γιακούμπ Μπράμπετς, που επιστρέφει τραυματίας, οι άλλοι τρεις είναι σε ρυθμό, καθώς είχαν συμμετοχή στα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων.

Συγκεκριμένα,

ο Νικολά Ενκουλού αγωνίστηκε και στις δύο αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας του Καμερούν, την περασμένη Παρασκευή (23/9) με αντίπαλο το Ουζμπεκιστάν και χθες (27/9) με αντίπαλο τη Νότια Κορέα. Οι συμμετοχές αυτές ήρθαν την πιο κατάλληλη στιγμή για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό του Άρη, με δεδομένο ότι πήρε πολλά αγωνιστικά λεπτά τη στιγμή που ο Γιακούμπ Μπράμπετς γυρίζει τραυματίας στη Θεσσαλονίκη από τον αγώνα της Εθνικής Τσεχίας με την Πορτογαλία το περασμένο Σάββατο (24/9).

Μιας κι ο λόγος περί του Τσέχου στόπερ, με την επιστροφή του στην έδρα των “κίτρινων” πρόκειται να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Ξυλούρη, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο πόδι. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι υπέστη θλάση β’ βαθμού, όμως, το οριστικό πόρισμα θα βγει μετά την εξέτασή του στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, αν μείνει εκτός δράσης για διάστημα άνω των 28 ημερών, η ΠΑΕ Άρης δικαιούται οικονομική αποζημίωση από τη FIFA.

Οι άλλοι δύο διεθνείς, οι Λουίς Πάλμα και Αντρέ Γκρέι, επίσης είχαν συμμετοχές με τις Εθνικές του ομάδες. Ο πρώτος έπαιξε στις αναμετρήσεις της Ονδούρας με την Αργεντινή και τη Γουατεμάλα (κατά σειρά) και ο δεύτερος σε αυτήν της Τζαμάικα με την Αργεντινή. Δεν μπήκαν, δηλαδή, μόνο σε ρυθμό προπονήσεων, αλλά είχαν και παρουσία στους αγώνες.

Όλοι τους αναμένονται μέχρι την Παρασκευή (30/9) το αργότερο, οπότε είναι λογικό ο Πάρντιου να τους υπολογίζει -εκτός σοβαρού απροόπτου- έστω και για κάποιο διάστημα στην ερχόμενη αναμέτρηση του Άρη στο Πανθεσσαλικό, με αντίπαλο τον Βόλο (2/10). Στο μεταξύ, σήμερα (28/9) οι “κίτρινοι”, εκτός από το πρωί (όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που ανάρτησε η ΠΑΕ Άρης στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης), θα προπονηθούν και το απόγευμα, μιας κι ο προπονητής τους όρισε διπλή προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα