Άρης: Ρεπό κι από αύριο… Ατρόμητος

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δει ξανά τους παίκτες του την Τρίτη (08/04) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί.

Με την προπόνηση αυτή θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (Κυριακή 13/4, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Playoffs 5-8 του πρωταθλήματος.

Παιχνίδι που πιθανότατα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα τερματίσει στην πέμπτη θέση που -υπό προϋποθέσεις- οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Conference League

(κάτι τέτοιο δε θα συμβεί μόνο εφόσον ο ΟΦΗ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας).

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης έχει θέσει ήδη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τους Περιστεριώτες. Οι τιμές τους είναι στα 10, στα 15 και στα 100 ευρώ. Το ίδιο πρόγραμμα, δηλαδή πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», θα ακολουθηθεί και την Τετάρτη (09/04) για τους Θεσσαλονικείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Ρεπό, … Ατρόμητος,aris, repo, … atromitos