Άρης: Προχωρά για Κίκε Σαβέριο

Μετά την πρώτη τετράδα παικτών, που απέκτησε ο Άρης στο πλαίσιο της μεταγραφικής του ενίσχυσης αυτό το καλοκαίρι (Πάβισιτς, Ματαρίτα, Χουτεσιώτης και Φατόρε), οι “κίτρινοι” συνεχίζουν την… επίθεσή τους στο ποδοσφαιρικό παζάρι. Ήδη, ο Αντώνης Αηδόνης βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (27/6) στη Θεσσαλονίκη,

ο Τζόναθαν Μενέντες και ο Βασίλης Ζαγαρίτης είναι στο στόχαστρό τους, ενώ ένας ακόμη έχει προστεθεί τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για τον Κίκε Σαβέριο, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός!

Ο Javier Enrique “Kike” Delgado Saverio, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στην Ιταλία, στις 19 Ιουνίου του 1999 και οι γονείς του έχουν καταγωγή από το Εκουαδόρ, ενώ όταν ο ίδιος ήταν μικρός, η οικογένειά του μετακόμισε στην Ισπανία. Εξ ου και η τριπλή υπηκοότητα του Σαβέριο, ιταλική, ισπανική, αλλά και του Εκουαδόρ.

Αρχικά εντάχτηκε στις Ακαδημίες της Κορνέλια, ενώ αργότερα πέρασε από την περίφημη Λα Μάσια της Μπαρτσελόνα, το 2015, σε ηλικία 16 ετών. Τον περασμένο Ιανουάριο εντάχθηκε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών. Έκανε 15 παιχνίδια με δύο γκολ. Έμεινε ελεύθερος, προκειμένου να συνεχίζει την καριέρα του στον Άρη.

Έχει μία συμμετοχή με την Κ19 της Ισπανίας, ενώ έχει κληθεί και στην Κ20 του Εκουαδόρ, δίχως, όμως, να κάνει συμμετοχή.

Ο Ζαγαρίτης

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά στον Βασίλη Ζαγαρίτη, όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες, οι “κίτρινοι” ήρθαν σε συμφωνία με την Πάρμα για τον δανεισμό του Έλληνα αριστερού οπισθοφύλακα. Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα τελειώνει το καλοκαίρι του 2024, όμως, όπως φαίνεται έχει βρεθεί η φόρμουλα μεταξύ των δύο ομάδων για τον δανεισμό.

Ο παίκτης προορίζεται μαζί με τον Ρόναλντ Ματαρίτα να καλύψουν την αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής του Άρη, καθώς ο Μπράντλεϊ Μαζικού αποτελεί ήδη παρελθόν, με μεταγραφή στη Σερβέτ, ενώ ετοιμάζεται για αποχώρηση και ο Μάρβιν Πίρσμαν, αυτός με μεταγραφή στην Γκρόνινγκεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα