Άρης: Πλήγμα στην επίθεση, κάλεσμα στον κόσμο!

Με σοβαρές απουσίες στην επιθετική του γραμμή ετοιμάζεται ο Άρης να υποδεχτεί αύριο (21/1) τον Βόλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL1. Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ραφαέλ Καμάτσο, που σημαίνει ότι οι λύσεις στην επίθεση των “κίτρινων” είναι περιορισμένες και συγκεκριμένες.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης

απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να της συμπαρασταθούν μαζικά και δυναμικά τόσο στο αμέσως ερχόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Βόλο, όσο και σε εκείνο που ακολουθεί, με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ρεβάνς μεταξύ των δύο αντιπάλων για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πέραν αυτών, ο Ζερβίνιο έχει επιστρέψει από χθες στη Θεσσαλονίκη. Στην προπόνηση της ομάδας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι διαβουλεύσεις της πλευράς του παίκτη με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης συνεχίζονται για τη λύση της συνεργασίας. Ως γνωστόν, είναι ειλημμένη απόφαση να μην συνεχίσει στους “κίτρινους” ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος της σημερινής (20/1) πρωινής προπόνησης:

“Μπροστά μας έχουμε δύο παιχνίδια δύσκολα, όσο και σημαντικά. Πρώτα, αύριο, με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου (21/01, 20:00) για το πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη (25/01) με τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου (19:30).

Η ομάδα ΤΩΡΑ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει στα δύο αυτά παιχνίδια να είναι η έδρα που όλη η Ελλάδα ξέρει.

Ομάδα και κόσμος πρέπει να… παίξουμε μπάλα μαζί για να πάρουμε τη νίκη αύριο και την πρόκριση στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Πάμε βήμα-βήμα…

Ώρα να μιλήσει ο «νόμος του Κλ. Βικελίδης»!

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας, στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Dabo, Nkoulou (τραυματίες), Luis Palma (ενοχλήσεις στον αστράγαλο), Kamara, Camacho (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα