Άρης: Περιμένει τρεις ο Μάντζιος

Ψυχολογικά ανεβασμένοι οι “κίτρινοι” μετά τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο (17/2) στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θα ξεκινήσουν από αύριο (20/2) την προετοιμασία τους για τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος, απέναντι στον Βόλο εντός έδρας (25/2). Ο Άκης Μάντζιος θα αισθανθεί ακόμη καλύτερα, πάντως, αν οι Φαμπιάνο, Ζαν Ζουλς και Τζούρασεκ επιστρέψουν στον κανονικό

ρυθμό των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα αυτή.

Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά. Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επανέλθει κι έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο προπονητής της ομάδας ευελπιστεί ότι εντός των ημερών ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημά του και θα τεθεί και πάλι στη διάθεσή του.

Ο Ζαν Ζουλς μπήκε στις τελευταίες προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, όμως, δεν κρίθηκε αγωνιστικά έτοιμος για την αναμέτρηση στο Περιστέρι. Εφόσον ανεβάσει κι άλλο το ρυθμό του τις επόμενες ημέρες, θα υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τον Βόλο.

Ο Τζούρασεκ έχει πρόβλημα στο δεξί γόνατο εδώ και αρκετές ημέρες. Κι αυτός αναμένεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό και να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Βόλο, ώστε να δώσει μια επιπλέον επιλογή στην τεχνική ηγεσία για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι παίκτες του Άρη πήραν από τον Μάντζιο ρεπό χθες και σήμερα. Είναι προγραμματισμένο να προπονηθούν ξανά αύριο το μεσημέρι. Ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, πάντως, ήταν προγραμματισμένο να κάνουν προπόνηση σήμερα στο «Δασυγένειο» και οι τραυματίες κανονικά τα προγράμματά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα