Άρης: Περιμένει τους τραυματίες ο Μάντζιος

Άρης: Περιμένει τους τραυματίες ο ΜάντζιοςedadaΤρί, 04/06/2021 - 01:40

Σε αναμονή επιστροφών είναι ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Άρη περιμένει να γυρίσουν εντός των προσεχών ημερών στην αγωνιστική δράση οι Εργκύς Κάτσε και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς γι' αυτό κι έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα που προηγήθηκε, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

(4/4). 

Ο Κάτσε έχει ενοχλήσεις από τη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο. Στο διάστημα της διακοπής κέρδισε έδαφος και ανέβασε ρυθμό στις προπονήσεις, όμως, δεν ήταν απολύτως έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Θα φανεί στη σημερινή (6/4) προπόνηση, αν μπορεί να επιστρέψει άμεσα. Ο Ιωάννου με την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Κύπρου άρχισε να ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο μηριαίο και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Και γι' αυτόν σήμερα θα φανεί πόσο γρήγορα θα μπει στον κανονικό ρυθμό.

Εκείνος που αργεί περισσότερο να επιστρέψει, είναι ο Γιοάν Μπεναλουάν. Έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου στο γόνατο και υπολογίζεται να είναι σε θέση να μπει και πάλι στις προπονήσεις μετά από αρκετές ημέρες. Πάντως, και γι' αυτόν η σημερινή ημέρα θα δείξει κατά πόσο έχει βελτιωθεί η κατάστασή του. 

Κατά τα λοιπά, οι παίκτες του Άρη είχαν ρεπό τη Δευτέρα, για να ξεκουραστούν, να αποφορτιστούν και να ανακτήσουν δυνάμεις για τη συνέχεια. Η προπόνηση που προγραμματίστηκε για σήμερα είναι απογευματινή και θα γίνει στο Νέο Ρύσιο. Με αυτήν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη αναμέτρηση στο πλαίσιο των πλέι οφ, που είναι απέναντι στην ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή (11/4), στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Η επιστροφή των Εργκύς Κάτσε και Νικόλα Ιωάννου στην αγωνιστική δράση ευελπιστεί ο Άκης Μάντζιος ότι θα είναι εντός των προσεχών ημερών, ενώ ο Γιοάν Μπεναλουάν αναμένεται αργότερα Article publish on Τρί, 04/06/2021 - 01:40 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα