Άρης: Παίρνει σειρά ο Δεληζήσης

Άρης: Παίρνει σειρά ο ΔεληζήσηςndaoutisΔευ, 03/22/2021 - 13:44

Την ευκαιρία να κλείσουν ένα ακόμη πολύ σημαντικό ζήτημα  έχουν αυτή την εβδομάδα στον Άρη. 

Μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Λούκας Σάσα, το επόμενο θέμα που θέλουν να τακτοποιήσουν οι «κιτρινόμαυροι», είναι αυτό της συμφωνίας με τον Γιώργο Δεληζήση.

Η δεδομένη αγωνιστική του αξία, σε συνδυασμό με την ηγετική του παρουσία στα αποδυτήρια, είναι τα στοιχεία που εκτιμούν ο Θόδωρος Καρυπίδης και

ο Άκης Μάντζιος.

Ο Δεληζήσης διαθέτει τον χαρακτήρα που είναι απαραίτητος σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον, όπου όταν χρειαστεί μπαίνει μπροστά και δίνει λύσεις.

Άλλωστε, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι ενώ στην αρχή της σεζόν ήταν μια… ακόμη εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας, στην πορεία η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα κρίθηκε απαραίτητη.    
Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την πολυτέλεια στους ανθρώπους του Άρη αλλά και στον ποδοσφαιριστή να μπουν στις τελικές λεπτομέρειες και με καθαρό μυαλό να δώσουν τα χέρια ώστε να συνεχιστεί μια συνεργασία την οποία ούτως ή άλλως, επιθυμούν αμφότεροι διακαώς. 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Εκτός από το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λούκας Σάσα, στον Άρη εντός της εβδομάδας θέλουν και «κλείσουν» και την εκκρεμότητα με τον Δεληζήση Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 13:44 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα