Άρης: Οι τρεις πολλά υποσχόμενοι σκόρερς! (pics)

Στα θετικά που κρατάει η τεχνική ηγεσία του Άρη από το χθεσινό (1/7) φιλικό με το Αμβούργο στο Kräuterdorfstadion Söchau είναι τα τρία γκολ που σημείωσε η ομάδα (3-4 το τελικό σκορ υπέρ των Γερμανών). Μάλιστα, τρία γκολ που σημείωσαν παίκτες, οι Χουάν Ιτούρμπε, Ντάνιελ Μαντσίνι και Μάρβιν Πίρσμαν, από τους οποίους περιμένουν πολλά ο Χέρμαν Μπούργος και οι συνεργάτες του όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Παραγουανός σκόραρε με το “καλησπέρα” στο παιχνίδι,

μετά από πανέξυπνη προσπάθεια, πίεση στον αντίπαλο, κλέψιμο και εύστοχο πλασέ. Στοιχεία, τα οποία είναι δεδομένο ότι τα έχει. Ο Μπούργος περιμένει από τον Ιτούρμπε να τα βγάζει σε όλα τα παιχνίδια. Σημειώνουμε ότι την περασμένη σεζόν σε 37 αγώνες συνολικά με τον Άρη σκόραρε 2 γκολ, το πρώτο κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο εντός έδρας (1/12/21) και το δεύτερο κόντρα στον Ατρόμητο εντός έδρας (23/2/2022).

Ο Αργεντίνος την περασμένη σεζόν ήταν περισσότερο αποδοτικός από τις δύο προηγούμενες στον Άρη. Σημείωσε 5 γκολ σε 36 αγώνες συνολικά, και τα 5 σε αγώνες πρωταθλήματος. Το τελευταίο στο σπουδαίο εκείνο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ για τα πλέι οφ (14/5/22), το αποτέλεσμα του οποίου (3-2, με ανατροπή από 0-2) έδωσε στον Μαντσίνι και τους συμπαίκτες του το εισιτήριο για το Europa Conference League. Οι “κίτρινοι” εύχονται, λοιπόν, να συνεχίσει από εκεί σταμάτησε, όπως έδειξε χθες ότι μπορεί να κάνει.

Όσο για τον Πίρσμαν, στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να σκοράρει μόλις δύο γκολ. Και τα δύο την περασμένη αγωνιστική περίοδο, για το πρωτάθλημα της SL1. Το πρώτο με αντίπαλο τον Απόλλωνα στις 30/1/2022, εντός έδρας, και το δεύτερο, πάλι εντός έδρας, με αντίπαλο τη Λαμία, στις 28/2/2022. Στον Άρη ξεκίνησε με γκολ (ασχέτως αν από λάθος συνεννόηση με τον Κουέστα έβαλε και αυτογκόλ) και έδωσε μια λύση σε ένα θέμα που πόνεσε πολύ τους “κίτρινους” την περασμένη σεζόν. Ίδωμεν…

Keywords
Τυχαία Θέματα