Άρης: Ο Μιχαλήτσος επεσήμανε την αδυναμία των “κίτρινων”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην τεχνικός των “κίτρινων” δήλωσε πως χρειάζονταν ένας παίκτης που θα μπορούσε να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες. Ο Μιχαλήτσος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95.5”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ο Άρης είναι τρομερά δυνατή ομάδα στη μεσαία γραμμή και πρεσάρει πολύ. Η αδυναμία του είναι πως δυσκολεύεται να διασπάσει τις κλειστές άμυνες, δεν έχει παίκτες που θα πατήσουν περιοχή και αναγκάζεται

να παίξει άναρχο ποδόσφαιρο. Ο Εντιαγέ δεν είναι επιθετικό χαφ. Ο Καμαρά βολεύεται να παίζει και εκτός περιοχής, είναι το στυλ του τέτοιο. Ο Άρης δεν έχει παίκτες όπως ο Μασούρας ή ο Λιβάι Γκαρσία, να πατάνε στην περιοχή και να παίξουν ως κρυφοί φορ. Ο Άρης υστερεί και στη θέση που είχε ο Ματίγια τα προηγούμενα χρόνια, χρειάζεται έναν παίκτη που θα πάρει την πρώτη μπάλα, ο Άρης θέλει έναν νέο Ματίγια, αυτός που παίζει τώρα δεν είναι όπως παλιά, σαν να χαλάστηκε που δεν παίζει. Δεν είναι 10άρι ο Εντιαγέ, είναι 6-8άρι. Μην τα μηδενίζουμε όμως όλα, ο Άρης έχει 8 πόντους. Ο Ματέο δεν είναι ο ίδιος παίκτης που γνωρίζαμε πριν 2-3 χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα