Άρης: Ο Μαξίμ Κοβάλ αποκτήθηκε και πάει δανεικός στην Καλαμάτα

Επιβεβαιώθηκε το σενάριο που έλεγε ότι ο Άρης θα αποκτήσει τον Ουκρανό διεθνή τερματοφύλακα Μαξίμ Κοβάλ και θα τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Άλλωστε, η ομάδα της Πελοποννήσου είχε ανακοινώσει την προσθήκη του παίκτη στο δικό της ρόστερ στις 10 Ιανουαρίου, αλλά ο ίδιος επέμενε και μετά από αυτή την ανακοίνωση ότι εξακολουθεί να διαπραγματεύεται

με την ΠΑΕ Άρης!

Σήμερα (13/1), λοιπόν, οι “κίτρινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, ο Ουκρανός πορτιέρε παραχωρείται με την μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει συγκεκριμένα:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουκρανού διεθνή τερματοφύλακα Maksym Koval για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Maksym Koval, που γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1992 στην πόλη Zaporizhzhia, έχει αγωνιστεί –μεταξύ άλλων- στις Dynamo Kyiv, Deportivo La Coruña, Al Fateh SC της Σαουδικής Αραβίας και Sheriff Tiraspol, ενώ είναι διεθνής τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουκρανίας (U17, U18, U19, U20, U21) όσο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών”.

Keywords
Τυχαία Θέματα