Άρης: Ο Ματαρίτα έρχεται, ο Γκαρσία φεύγει

Κόσμος πάει κι έρχεται στον Άρη τούτες τις ημέρες! Σήμερα (19/6) το απόγευμα κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη ο Ρόναλντ Ματαρίτα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους”. Κινούμενος σε αντίθετη κατεύθυνση, ο Ματέο Γκαρσία είναι σε ανοικτή συζήτηση με την Άτλας, στο Μεξικό, για μεταγραφή του εκεί.

Ο Ματαρίτα αποτελεί τη δεύτερη άφιξη

της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου για τους “κίτρινους”, μετά από αυτή του Ντομαγκόι Πάβισιτς. Ο 28χρονος διεθνής με την Κόστα Ρίκα αριστερός οπισθοφύλακας, αν όλα πάνε καλά, θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ Άρης, ενισχύοντας το ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, εφόσον οι διαδικασίες ολοκληρωθούν μέχρι αύριο (20/6), ο παίκτης αναμένεται να ταξιδεύσει στο Ισραήλ με την αποστολή των “κίτρινων”, για τα φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα εκεί.

Ο Γκαρσία

Στο μεταξύ, ο Ματέο Γκαρσία βρέθηκε με άδεια από την ΠΑΕ Άρης σήμερα στην Αθήνα, για να συζητήσει με τους εκπροσώπους του το ενδεχόμενο μετακίνησής του με μεταγραφή στην ομάδα Άτλας, στο Μεξικό. Οι Μεξικάνοι έχουν κάνει πρόταση στους “κίτρινους” για την απόκτησή του κι όπως φαίνεται αυτή γίνεται αποδεκτή και από τους “κίτρινους”, αλλά και από τον παίκτη.

Μάλιστα, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Άρη κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα συνταξίδεψε με τον Ματαρίτα, με τον οποίο ενδέχεται να μην συνυπάρξουν ως συμπαίκτες στον Άρη, αν τελικώς γίνει οριστικώς αποδεκτή η πρόταση των Μεξικανών και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκαρσία εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα