Άρης: Ο Κονσεϊσάο χάλασε τη συμφωνία με Πόρτο για Αντράντε!

Έτοιμη να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας τον Βραζιλιάνο πλάγιο μεσοεπιθετικό, Φερνάντο Αντράντε, ήταν η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, όμως, υπολόγιζε χωρίς τον… Σέρτζιο Κονσεϊσάο! Ο προπονητής της Πόρτο μπήκε στη μέση και χάλασε τη συμφωνία των δύο ομάδων για τη μεταγραφή του παίκτη.

Για την ακρίβεια, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σήμερα (31/1), οι “κίτρινοι” ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση των “δράκων”

για την απόκτηση του 30χρονου παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, με δυνατότητα να παίξει και στις άλλες δύο θέσεις ως μεσοεπιθετικός, δηλαδή στον άξονα, αλλά και στη δεξιά πτέρυγα.

Ο Αντράντε ανήκει στην Πόρτο, όμως, δεν τον υπολόγιζε ο Κονσεϊσάο στα πλάνα του. Παρά το γεγονός, σύμφωνα πάντα με τους “κίτρινους”, ενώ οι δύο σύλλογοι ήταν έτοιμοι να υπογράψουν τη συμφωνία, ο προπονητής των “δράκων” ήγειρε τις αντιρρήσεις του, λέγοντας στους διοικούντες την πορτογαλική ομάδα ότι… “δεν θέλω να πάει στον Άρη”. Μάλιστα, τόνισε ότι τον χρειάζεται στη δική του ομάδα και τον υπολογίζει.

Η στάση του Κονσεϊσάο, με τον οποίο οι “κίτρινοι” έχουν… διαφορές από τότε που αυτός αγωνιζόταν ως παίκτης στον ΠΑΟΚ, εξόργισε τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης. Οι τελευταίοι θυμήθηκαν ότι το περασμένο καλοκαίρι συνέβη κάτι παρόμοιο, όταν έφτασαν κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Μπρούνο Κόστα, μια μετακίνηση που επίσης δεν ολοκληρώθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα