Άρης: Ο Καμάτσο που ανεβαίνει και το γκολ τρεις μήνες μετά! (vids)

Με τον Ραφαέλ Καμάτσο να σκοράρει το πρώτο του γκολ ύστερα από τρεις μήνες, ο Άρης πήρε έναν σπουδαίο βαθμό στην έδρα του Ολυμπιακού μετά το τελικό 2-2 για τη 2η αγωνιστική των Playoffs.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός από την Σπόρτινκ Λισαβόνας στους Θεσσαλονικείς και καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν δεν έχει βγάλει τις αρετές

του στον αγωνιστικό χώρο, όντας και αυτός επηρεασμένος από τα πολλά… πάνω-κάτω στον οργανισμό, μην μπορώντας να βρει τον ρόλο του.

Όμως το τελευταίο διάστημα η απόδοσή του δείχνει να ανεβαίνει, ακόμη και στα λιγοστά λεπτά που έχει πάρει ως τώρα στα Playoffs, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος άσσος έχει έρθει από τον πάγκο και στα δύο ματς, προλαβαίνοντας πάντως να σκοράρει απέναντι στους Ερυθρόλευκους. Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα 8 Ιανουαρίου, όταν είχε βρει δίκτυα στο εντός έδρας 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Δείγμα του ότι ο Τόλης Τερζής μοιάζει να… ξεκλειδώνει τον Καμάτσο είναι και ότι στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στις 12 Μαρτίου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα κατέγραψε τις δύο ασίστ του στη σεζόν.

Στην ανατροπή και νίκη τελικά με 3-1 επί των Ηπειρωτών, ο 22χρονος έδωσε τις τελικές πάσες σε Ματέο Γκαρσία και Αμπουμπακάρ Καμαρά, για το δεύτερο και τρίτο γκολ της ομάδας του αντίστοιχα. Πλέον είναι στο χέρι του ίδιου να βάλει στον προπονητή του… δύσκολα και να κερδίσει θέση βασικού, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό (05/04, 19:30 Novasports). Μένει να δούμε αν θα το καταφέρει…

Keywords
Τυχαία Θέματα