Άρης: “Ντόπες” από Τερζή

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Άρη εν όψει της κυριακάτικης – εντός έδρας – αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:00, “Κλεάνθης Βικελίδης”, NOVA SPORTS PRIME) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πλέον ευχάριστο για τον Απόστολο Τερζή είναι πως μοναδικός απών είναι ο Σέικ Ντουκουρέ, ο μοναδικός πλέον που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας ακολουθώντας

πρόγραμμα θεραπείας. Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (φυσική κατάσταση με αγωνιστικά παιχνίδια και τακτική) με τον Σεϊκ Ντουκουρέ να ακολουθεί και πάλι πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό (12/02, 20:00)“.

Στο μεταξύ, ο 52χρονος τεχνικός μίλησε προς τους παίκτες του επισημαίνοντας τα εξής: “Να αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά. Σας ξέρω καλά και με ξέρετε, σας έχω εμπιστοσύνη κι από εμάς εξαρτάται να αλλάξουμε την κατάσταση. Να δώσουμε τα πάντα από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει“.

Και συνέχισε: “Να μην αδικήσουμε ξανά τους εαυτούς μας και να πάρουμε στο τέλος αυτό που δικαιούμαστε και μας αξίζει. Το ντέρμπι της Κυριακής είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γυρίσουμε το διακόπτη. Να τα δώσουμε όλα“.

* Ο Σπύρος Γόγολος εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Κ19.

Keywords
Τυχαία Θέματα