Άρης: Νίκη για να αλλάξει η διάθεση

Οι “κίτρινοι” κατανοούν και με το παραπάνω ότι δεν έκλεισαν όπως έπρεπε τον κύκλο των αγώνων μέχρι τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Πάνω που είχαν πιάσει ένα πολύ καλό momentum, με τρία θετικά στη σειρά αποτελέσματα, ήρθαν η εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (κυρίως η έκταση του σκορ και η απογοήτευση των παικτών μέσα στο παιχνίδι είναι που ενόχλησαν) και η ισοπαλία με την Κηφισιά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” να βάλουν φρένο στον ενθουσιασμό.

Αυτό που επιζητούν πλέον, τώρα στην επανέναρξη της Stoiximan Super League (8η αγωνιστική), είναι να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Να μπορέσουν να καταβάλουν τον φουριόζο, όπως ξεκίνησε τη σεζόν, Πανσερραϊκό σήμερα (21/10, 20:00, NS Prime) στην έδρα τους και να βάλουν άλλο ένα τρίποντο στο σακούλι. Και με αυτόν τον τρόπο να ζεστάνουν ξανά τον κόσμο της ομάδας, που έδιωξαν απογοητευμένο από το γήπεδο την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη.

Ο Νέβεν Τζούρασεκ αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό του, μιλώντας στη NOVA εν όψει του σημερινού αγώνα. Στο πλαίσιο των δηλώσεών του για το παιχνίδι, τόνισε χαρακτηριστικά: “Ο Πανσερραϊκός είναι δυνατός, πιέζει πολύ, παίζει επιθετικά, οπότε θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας το ματς, αλλά, αν θέλουμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας, πρέπει να νικήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, μετά την αλλαγή που έγινε, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος”.

Με τον δικό του τρόπο, αυτό είπε και ο Νταβίντ Κάρλσον, επίσης μιλώντας στη NOVA εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, συμφωνώντας με τον συμπαίκτη του. Από τη μεριά του δήλωσε ο Σουηδός: “Είμαστε όλοι επαγγελματίες παίκτες και δεν θέλουμε κάτι άλλο, πέρα από τη νίκη στα παιχνίδια μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς! Δεν κρυβόμαστε πίσω από τη δικαιολογία ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα… Θέλουμε να νικάμε, όπως και να έχει, γιατί είμαστε ο Άρης!”

Κι ο εορτάζων σήμερα Άκης Μάντζιος (έχει τα γενέθλιά του) αυτά ακριβώς που δήλωσαν οι παίκτες του, περιμένει να τα δει να βγαίνουν στο γήπεδο και να μετουσιώνονται σε πράξεις. Ο προπονητής του Άρη δήλωσε από τη μεριά του στη NOVA, μιλώντας για την προσέγγιση της ομάδας του του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό: “Μόνο τη νίκη έχουμε στο μυαλό μας! Για αυτήν δουλεύουμε συνέχεια με τους παίκτες μας, να μπορέσουμε από την αρχή να μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι, με πάθος και όρεξη!”

Από τον προπονητή του Άρη δεν λείπουν τα προβλήματα και οι απουσίες εν όψει του σημερινού αγώνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Saverio, Jean Jules Mvondo, Fran Velez, Manu Garcia και Δεληζήσης. Όλοι τους είναι τραυματίες και του αφαιρούν σημαντικές επιλογές για την αρχική ενδεκάδα ή για χρόνο συμμετοχής σε στιγμές του αγώνα, που ο ίδιος θα έκρινε αυτούς τους παίκτες απαραίτητους.

Στην αποστολή ο Μάντζιος πήρε τους εξής παίκτες: Cuesta, Χουτεσιώτη, Montoya, Odubajo, Fattore, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Verstraete, Djurasek, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλο και Παναγίδη.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι να την παρατάξει σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Κουέστα στην εστία, τον Μοντόγια δεξιά στην άμυνα και τον Φεράρι αριστερά,τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς ως κεντρικούς αμυντικούς, τους Τζούρασεκ και Βερστράτε αμυντικούς μέσους, τον Νταρίντα επιτελικό, τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης και τους Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα στις πτέρυγες.

Keywords
Τυχαία Θέματα