Άρης: Νέα ευκαιρία για Καμαρά και νεοφερμένους (vid)

Η νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 της σεζόν 2021-2022 μπορεί γενικώς να προκαλεί εκνευρισμό στις ομάδες, όμως, από την άλλη για τον Άρη ειδικότερα είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για τους νεοφερμένους στην ομάδα να πάρουν κι άλλο χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδι και να ενσωματωθούν καλύτερα στο σύνολο εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Άκης Μάντζιος, λοιπόν, αναμένεται ότι θα χρησιμοποιήσει ξανά τους νεοφερμένους

Καμαρά, Λούμορ, Εντιαγέ και Ιτούρμπε στο φιλικό με τη Λαμία, το ερχόμενο Σάββατο (28/8, 20:00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι τρεις πρώτοι, θυμίζουμε, είχαν ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/8), και ο Ιτούρμπε πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν αποκλείεται τώρα να πάρει κι αυτός περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Όλοι τους, πάντως, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στον αγώνα που προηγήθηκε με αντίπαλο την ηπειρωτική ομάδα, γεγονός που γέμισε αισιοδοξία τόσο την “κίτρινη” τεχνική ηγεσία, όσο και τον κόσμο της ομάδας. Εκείνος που έκλεψε την παράσταση, όμως, ήταν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ειδικά με το εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ που πέτυχε στο 38ο λεπτό, με ασύλληπτο φαλτσαριστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γιούρι Λοντίγκιν και από πλάγια θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα