Άρης: Μεταγραφές, προετοιμασία, προτάσεις για Μαζικού, Πάλμα

Πλήρης είναι η ατζέντα του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, σε ό,τι αφορά στα θέματα του Άρη, τα οποία χειρίζεται. Σήμερα (23/5) ενημέρωσε τον Απόστολο Τερζή για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά, αλλά και τις πιθανές παραχωρήσεις παικτών από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ενώ έκανε συζήτηση μαζί του και για την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν, καθώς και για τα φιλικά του καλοκαιριού.

Κατ’ αρχάς, αναφορικά με τις πιθανές παραχωρήσεις παικτών, όπως έκανε γνωστό ο Παλίκουτσα στον προπονητή της ομάδας,

έφτασε πρόταση στην “κίτρινη” ΠΑΕ από τη Σερβέτ για τον Μπράντλεϊ Μαζικού. Μια πρόταση, την οποία σε πρώτη φάση ο τεχνικός διευθυντής του Άρη την απέρριψε. Αυτό που είπε στον Τερζή είναι ότι αν η ελβετική ομάδα επανέλθει με καλύτερη προσφορά, θα την εξετάσει.

Σχετικά με το θέμα του Λουίς Πάλμα, αυτό που ειπώθηκε στη σημερινή συζήτηση είναι ότι ανεξαρτήτως με το τι υποστηρίζουν τα ΜΜΕ στη Σκωτία, το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς είναι “ζεστό”. Δεν είναι μόνο αυτή η ομάδα, όμως, που θέλει τον παίκτη. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα θα παραχωρηθεί με μεταγραφή, μόνο αν υπάρξει πρόταση που να καλύπτει τα «θέλω» της διοίκησης της ΠΑΕ.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αυτό που είπε ο Παλίκουτσα στον Τερζή είναι ότι είχε διάφορες επαφές στο εξωτερικό το αμέσως προηγούμενο διάστημα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Με κάποιους από αυτούς, μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά, μέσα στις επόμενες μέρες οι “κίτρινοι” θα έχουν τις πρώτες συμφωνίες.

Στον αντίποδα, υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη για παίκτες που δεν υπολογίζονται και οι “κίτρινοι” θέλουν να τους αποδεσμεύσουν. Όπως είπε ο Παλίκουτσα στον Τερζή και αυτές οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Τα θέματα που αφορούν στην προετοιμασία της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν έχουν ως εξής: Οι “κίτρινοι” θα μεταβούν στο Ισραήλ στα τέλη του Ιουνίου. Όταν “κλειδώσουν” οι ημερομηνίες, θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Μέσα στον Ιούλιο θα μεταβούν -εκτός απροόπτου- και στη Βουλγαρία, όπου θα δώσουν και ένα φιλικό με την Μπότεφ. Με την ίδια ομάδα από τη Βουλγαρία θα γίνει αργότερα και ένα φιλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αυτό μάλλον θα γίνει στην πρώτη ή στη δεύτερη διακοπή του νέου πρωταθλήματος, όταν σταματήσουν οι αγώνες λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Επιπλέον, πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα αυτό το καλοκαίρι, θα γίνουν μάλλον δύο φιλικά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με ομάδες από το εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα