Άρης: Με στόχο τη δεύτερη νίκη στην Πολωνία

Οι «κίτρινοι» είχαν επικρατήσει 68-66 της Τουρκ Τέλεκομ στο «Αλεξάνδρειο», στο ματς της προηγούμενης αγωνιστική και θέλουν τη δεύτερη νίκη τους στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα, η οποία προέρχεται από τρεις ήττες, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και δε φαίνεται να αποτελεί φόβητρο.

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με μεγάλα κορμιά, τη Σλασκ, η οποία πάντα συναγωνίζεται σκληρά τον αντίπαλο. Από την πλευρά μας, πρέπει

να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ, καθώς η πολωνική ομάδα κυνηγά πολύ την κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποφασιστικοί στην επίθεση, κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού».

Η αποστολή του Άρη: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Κρις Μπάνκστον, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Keywords
Τυχαία Θέματα