Άρης: Με Σάσα η προπόνηση

Άρης: Με Σάσα η προπόνησηkmpotsΠαρ, 10/30/2020 - 20:36 Παρουσία του ισχυρού ανδρός της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, 

Όπως αναφέρει στην επίσημη ενημέρωσή της σχετικά η ΠΑΕ: "Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/11, 15:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το σημερινό πρόγραμμα αναλώθηκε στα κομμάτια της επιθετικής ανάπτυξης, της υποομαδικής αμυντικής τακτικής και στις στατικές φάσεις.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την πελοποννησιακή ομάδα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Λίντσεϊ Ρόουζ (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες).

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο»".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Βραζιλιάνος μέσος του Αρη ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και προπονήθηκε στον κανονικό ρυθμό Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 20:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα