Άρης: Με Μήτρογλου για το έβδομο "διπλό"!

Άρης: Με Μήτρογλου για το έβδομο "διπλό"!edadaΣάβ, 01/30/2021 - 11:00

Καρέ στις συνεχείς νίκες θέλει να κάνει σήμερα (30/1, 17:15', NS1HD) ο Άρης στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, μένοντας σίγουρα στη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Super League 1. Οι "κίτρινοι" έχουν πίσω τους τις νίκες κόντρα στον Αστέρα (για το Κύπελλο), τον

Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός) και την ΑΕΛ (εντός) και θέλουν έτσι να συνεχίσουν τώρα που έχουν πιάσει ξανά έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα, στο σημερινό παιχνίδι πηγαίνουν και ενισχυμένοι επιθετικά με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος επέστρεψε για λογαριασμό τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Απέναντι τους δεν έχουν μια ευκολοκατάβλητη ομάδα. Αντιθέτως, αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο που μετράει τέσσερις συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα, οι οποίες τον έχουν φέρει στην έκτη θέση της βαθμολογίας και του έχουν ανοίξει την όρεξη να πάει ψηλότερα. Ως εκ τούτου, μόνο εύκολο έργο δεν έχουν σήμερα.

Πάντως, ο Άρης έχει τον τρόπο του να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει εκτός έδρας. Δεν είναι τυχαίο που μετράει ήδη έξι νίκες στο τρέχον πρωτάθλημα μακριά από το σπίτι του και άλλες δύο ισοπαλίες, έχοντας μόνο μία ήττα. Μάλιστα, αν νικήσει σήμερα ο Άρης πιάνει το δικό του ρεκόρ στις εκτός έδρας νίκες σε ένα πρωτάθλημα, που είναι επτά!

Για να φτάσει σε αυτές τις έξι νίκες, ο Άρης πάτησε εν πολλοίς στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του, καθώς εκτός έδρας έχει δεχτεί τέσσερα γκολ, έχοντας την καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα! Αυτό που φιλοδοξεί σήμερα, όπως σχολίασε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι να μην αυξηθούν τα γκολ που μετρά στο παθητικό του, σε αντίθεση με τα γκολ στο ενεργητικό του, έχοντας στην αποστολή του ένα σπουδαίο επιθετικό όπλο, που ακούει στο όνομα Κώστας Μήτρογλου.

Ο Έλληνας στράικερ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Μάντζιος, ο οποίος μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του σημερινού αγώνα σχολίασε την αξία νεοφερμένου παίκτη, είναι πολύ πιθανό να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Αυτό που επιθυμεί ο τεχνικός των "κίτρινων" είναι να αποκτήσει γρήγορα ρυθμό ο Μήτρογλου, οπότε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία το ματς στην Τρίπολη γι' αυτό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντάνιελ Μαντσίνι, που είναι τραυματίας, και Κρίστιαν Λόπεθ, για τον οποίο γίνεται συζήτηση να δοθεί δανεικός. Στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Μπρούνο Γκάμα, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Κάτσε, Σίλβα, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα (σχηματισμός 4-2-3-1), ο Μάντζιος έχει κατά νου να χρησιμοποιήσει τον Σιαμπάνη στο τέρμα, με τους Ιωάννου αριστερά και Σούντγκρεν δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας οι Δεληζήσης και Ροζ είναι πιθανό να ξεκινήσουν, με τους Σάσα και Τζέγκο σε θέσεις αμυντικών μέσων. Ο Μπερτόγλιο αναμένεται να είναι ο επιτελικός, με τους Γκάμα και Γκαρσία στις πτέρυγες και τον Μάνο στην κορυφή.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Συνέχεια στο σερί των νικών του θέλει να δώσει σήμερα (30/1) ο Άρης στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (17:15', NS1HD), ενισχυμένος επιθετικά με τον Κώστα Μήτρογλου Article publish on Σάβ, 01/30/2021 - 11:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα