Άρης: Με αλλαγές στην Λαμία

Με λίγες αλλά σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής θα παραταχθεί αύριο ο Άρης στον επαναληπτικό του κυπέλλου. Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο καθώς οι τελευταίες τους – κακές – εμφανίσεις έχουν φέρει γκρίνια τόσο στις τάξεις των φιλάθλων, όσο και εντός των αποδυτηρίων. Το 0-0 του πρώτου αγώνα σημαίνει ότι ο Άρης

θα πρέπει να σκοράρει στην Λαμία, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Άκης Μάντζιος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα έχει στην διάθεση του τόσο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά όσο και τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Οι Ιτούρμπε και Γκάμα διεκδικούν μία θέση στα εξτρέμ ενώ πίσω από τον φορ αναμένεται να διατηρηθεί ο Μπερτόγλιο.

Το τελευταίο ερωτηματικό αφορά μια θέση στα χαφ και συγκεκριμένα το κενό του Τζέγκο (αναχώρησε για την Αυστραλία καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του) με τον Ματίγια να έχει διατηρεί προβάδισμα (έναντι του Εντιαγέ) ως παρτενέρ του Σάσα.
Ο Σιαμπάνης απ΄ ότι φαίνεται θα παίξει και σε αυτό το παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι της άμυνας είναι οι Σούντγκρεν δεξιά, Γκάνεα ή Λούμορ (αριστερά) και οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς σε ρόλο κεντρικών αμυντικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα